Fight Camp Warberg

Probably the best camp in the world…

Dagmar tar oss säkert ner till Lund!

Studenternas stad tur och retur.

Man kan undra hur många gånger vår klubb gästat Real Fighter i Lund? Så pass många gånger att Dagmar (vår buss) i stort sett hittar själv till Tellusgatan. Då jag i bussen med tanke på att vi befann oss i universitetens och högskolornas mekka frågade jag vad Tellus betyder, som i kör svarade alla att det betyder Jorden, vår planet, tänk vad kunskap det finns i denna buss!
Resan startade och Joel rattade säkert och med gott lokalsinne ner dagens besättning som bestod av Andy, Erna, Arna, Ferat, Erica, Louise och Tord. Väl framme möttes vi av stora kramen av Toni som driver Real Fighter. Invägning och läkarkontroll gick fint och efter det begav vi oss sedvanligt till Scandic för hotellfrulla. Lika säker som Joel är bakom ratten lika säkert sänkte han pannkaka efter pannkaka.
De som skulle gå match denna dag var Ferat, Louise och Erica. Tävlingen sparkade igång och först ut var debutanten Ferat som gjorde en ok debut och vi fick svar på hur han ska fortsätta sin träning, han förlorade denna match och ser den som en viktig del i utvecklingen, hatten av för Ferats motståndare som vann rättvist. Ferat hade några fina stunder i matchen och med mer rutin blir dessa stunder längre. Efter Ferat var det dags för Louise och Louise vinner med alla domare på sin sida. Louise uppträder tryggt och klokt där djupa och långa sparkar sitter bra. Sen var det dags för Erica som enligt mig gör en bra match. Matchen är tät och jämn men Ericas motståndare vinner med 3-0 och med lite eftertanke så var det nog ett korrekt domslut. Men det hade heller inte känts konstigt om Erica vunnit, en jämn match.
För er som läst mina referat kommer kanske i håg att jag sagt att Erica och Louise snart är redo för nästa nivå och jag tror snart att detta blir av för bägge dessa fighters agerar tryggt och balanserat i ringen.
Kul att det reser ner tre bilar med supporters för att stötta de stolta krigarna från FCW. Lille Noah, vår yngste medlem passade på att följa med sin mor (mammaledig tränare) och coachande far George på Thaiboxning. En dag med detta gäng är en rik dag, vi vinner och förlorar tillsammans!
I baktanke på Joels säkra rattande beslöts att han fick förtroendet att köra hem också, han gjorde det bra, så pass bra att Erna den sånglärkan bjöd på lite skönsång. Joels enorma lokalsinne kan liknas med modernaste och värsta GPS:en enligt Sjöö.

Sist tack Toni och Real Fighter för en bra tävling

Träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna………………Hasta la victoria siempre