Fight Camp Warberg

Probably the best camp in the world…

Vi åkte till Ski!!

På besök i vårt kära grannland. Adressen för dagen var Ski och K1 fighter. Våra för kvällen två kombatanter George och Adam fick ställa om lite då regelverket inte fullt ut passar oss Thaiboxare.
Resan startade vid lokalen med en Dagmar som fått kärlek av Viktor Sjöö. I bussen upp fanns Louise, Jonas, Tord, Mette, Ludwig, Farat, Joel och chaffören Viktor S. Efter en kul och varm resa kom vi till ett fint hotell och smörjde kråset. Adam, George, Andy, Tille, Göte och David var på plats sedan fredagen. Göte hade en fin rundvandring i Oslo för sistnämda grupp på lördagen.
Väl på plats på arenan möttes vi av en värmechock större än den vi just skakat av oss sedan resan med Dagmar.
Galan sparkade i gång och först ut var George som mötte en hård norrman. George hade grepp om matchen och vann de två första ronderna, den tredje bevakade George klokt och la sig på kontringar. Då domslutet kom med delade siffror till norrmannens fördel så var vi många som undrade vad som hände. George gjorde ju det som krävdes!! Så lite synd om George kan man med all rätt tycka. Bra George och keep up the good work!
Sen var det Adams tur. Adam mötte nordiskamästaren och även en hemmafighter från trevliga Berserk som för övrigt lyckats göra en trevlig gala med fin inramning.
Adam var mycket tydlig och han visade från första slaget vem som skulle vinna matchen. Det var ingen duv unge han mötte om ni tänker hur en vikingakrigare ser ut så har ni en bra bild framför er. Adam fick jaga upp sin motståndare mycket i matchen då motståndaren valde att gå från mer än mot. Adams lowkicks ekade högt och långt ut mot de vackra berg och fjordar som pryder detta vackra land som så vackert formats av den fennoscandiska bergsveckningen. Dessa lowkick fick norrmannen på knä och i hettan från lokalen såg man var träff då svetten kom som en vattenspridare.
Adam vann välförtänt, grattis.
Efter galan blev det nattliv för Jonas och de som orkade. I skivande stund har vi just ätit en milt sagt fin frukost.
Sist, tack Berserk för en bra genomförd gala och tack för allt ni ordnat för oss i FCW